و هرمالین بوده که در صنعت دارویی بسیار مفید و کاربردی می باشد.
عوامل متعددی مانند هوای آلوده، استرس، استفاده مکرر از مواد شوینده شیمیایی، پوسته و شوره سر و… بر این موضوع موثر هستند.
یافتن منابع: "اسپند" – اخبار · روزنامهها · کتابها · آکادمیک · جیاستور (چگونگی و زمان حذف پیام این الگو را بدانید)
مزایای مصرف اسپند متنوع و فراوان است. این گیاه سرشار از موادی مثل آنتیاکسیدانها، مواد معدنی و ویتامینها است که برای بدن بسیار مفید هستند.
بیشتر بخوانید: سالم ترین و بهترین میوه ها از نظر پزشکان تغذیه را بشناسید!
اگر از بیماریهای باکتریایی رنج میبرید، استفاده از اسپند میتواند به سرعت درمان شما کمک شایانی کند.
تقویت سیستم ایمنی: برخی تحقیقات نشان میدهند که استنشاق دود کندر ممکن است به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.
بهبود خواب: رایحه آرامشبخش این دو ماده میتواند به بهبود کیفیت خواب کمک کند.
کلیه حقوق این پایگاه متعلق به خبرگزاری فرتاک نیوز و استفاده از اخبار و محتوا با ذکر منبع مجاز است. طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام
اسپند دود کردن در ایران تاریخ بسیار کهنی دارد و در خراسان ریشه عمیقی دارد. در گناباد تا ۵۰ سال قبل زنان اکثر صبحها صبح زود اسپند آتش میزدند و در در ورودی خانه آتش آن را میگذاشتند. دود کردن اسپند در مراسمها و آیینها خیلی جدی تر و مورد توجه بودهاست از جمله در مراسم عروس کشان – در مراسم برات در مراسم جشنهای ولادت و تولد و در سایر مناسبتها. اسپند دود کردن در بسیاری از کشورها رایج است از جمله در ترکیه نیز همانند ایران قپه یا کپسولهای خشک شدهٔ اسپند را تزئئین و برای محافظت از چشم بد در خانهها و داخل ماشینها یا حتی مساجد آویزان میکنند. در مراکش برای محافظت در برابر جن به شدت رواج دارد. در سوریه، عراق، عربستان سعودی، اردن و بسیاری کشورهای دیگر، مانند ایران دانههای خشک اسپند را برای محافظت از چشم و نظر غریبهها در آتش میریزند و با خواندن دعای خاصی که در هر فرهنگی متفاوت است، دود آن را به سمت خود و اطرافیان و اطراف محل فوت میکنند.
درمان شپش موی سر با اسپند یکی click here از سریعترین و بی خطرترین روشهای درمان این مشکل است.
ویکیپدیا® علامتی تجاری متعلق به سازمان غیرانتفاعی بنیاد ویکیمدیا است.
.. میتواند برای انسان بسیار آزاردهنده باشد. خوشبختانه با دود کردن اسپند در محیط حشرات از مکان مورد نظر کوچ کرده و به جای دیگری میروند.
از آنجا که خوردن آن باعث بیمار یا تلف شدن دام میشود، در شماری از کشورها علف هرز مضر شناخته میشود. استفاده از این گیاه در طب سنتی خاورمیانه و شمال آفریقا رایج است.